tiistai 25. syyskuuta 2007

Tutkijoiden yö 28.9.2007

Luvassa 12 tuntia tiedettä, kulttuuria ja muotia!

Perjantaina 28.9.2007 Kouvolassa vietetään "Tutkijoiden yötä" samanaikaisesti "Muodin yön" kanssa. Kyseessä on vuodesta 2005 asti vietetty 31 Euroopan maan yhteinen tapahtuma. Suomen tapahtuma järjestetään tänä vuonna Kouvolassa, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Sitä koordinoi Kouvolan Seudun Oppimiskeskus.

Mielenkiintoiset tapahtumat alkavat kaupungintalolla jo puolilta päivin, kello 12.00. Tarjolla on erilaisia näyttelyitä. Mahdollista on hypätä myös tiedebussin kyytiin kiertämään Kouvolaa. Kaikki tapahtumat ovat ilmaisia!

Kaikkein mielenkiintoisimmat paneelikeskustelut, esitelmät ja näytökset sijoittuvat alkuiltaan ja iltaan. Tapahtumassa piipahtaa myös maisteri Simo Frangén.

Kouvolan lukiotkin ovat hyvin mukana tapahtuman järjestelyissä. Kouvolan iltalukio tarjoaa infopisteen. Kouvolan Lyseon lukiossa opiskeleva Tykkimäen sirkuskoululaisten ryhmä esiintyy. Koko tapahtuman kruunaa Kouvolan Lyseon lukion upea Pikku Prinssi -näytelmä kaupungintalossa kello 22.15. Väläys siitä lähetetään suorana lähetyksenä myös Sveitsin Taiteiden yöhön!

Tervetuloa sekä opiskelupaikkaa ja uraa pohtivat nuoret että myös kaikki muut kouvolalaiset mielenkiintoisten tapahtumien pariin. Jälleen Kouvolassa tapahtuu jotakin mielenkiintoista - ja kaikki täysin ilmaiseksi!

Tapahtuman ohjelma aikatauluineen ja paikkoineen löytyy täältä:

http://www.excen.net/fi/etusivu/kansainvalinenyhteis/tutkijoidenyo2007/ohjelma

ja

http://www.excen.net/fi/etusivu/kansainvalinenyhteis/tutkijoidenyo2007/tiedekilpailujatiede

Ei kommentteja: