perjantai 5. joulukuuta 2008

Ilmainen joululahja - kompensoi hiilidioksidipäästösi

Seuraavan linkin kautta voit ilmaiseksi kompensoida noin 62 kilogramman hiilidioksidipäästöt. Brighter Planetin laskelmien mukaan tämä vastaa noin 5000 ilmapallollista hiilidioksidia, mikä taas on likimain yhden yhdysvaltalaisen ihmisen keskimäärin vuorokaudessa tuottama hiilidioksidimäärä.

Tämä Brighter Planetin kautta antamani joululahja - mahdollisuus ilmaiseen hiilidioksidipäästöjen kompensointiin - koskee 25 ensimmäistä oheisen linkin avaajaa. Kampanjasta vastaava Brighter Planet lupaa maksaa rahat projektiin, jossa kehitetään vaihtoehtoista energiantuotantoa Yhdysvalloissa, esimerkiksi tuulivoimaa ja biokaasun tuotantoa.

Sinulle tämä ei maksa mitään. Sinun pitää vain luvata pohtia omia päästöjäsi joulun aikana. Nyt sinulla on siis mahdollisuus lahjoittaa ilmaiseksi rahaa hiilidioksidipäästöjen kompensointiin. Kampanjan tavoite varmastikin on saada sinut tutustumaan Brighter Planetin projekteihin ja lahjoittamaan niihin myös omaa rahaasi, mutta tähän sinulla ei ole mitään velvollisuutta.

Tästä linkistä ilmaiseen lahjoitukseen:

http://oneday.brighterplanet.com/users/3961/passes/public/95U-INN

One Day from Brighter Planet

Ei kommentteja: