sunnuntai 26. elokuuta 2007

Kouvolan sääennuste - tarkasti 15 päiväksi!

AccuWeather.com kertoo erittäin yksityiskohtaiset ja havaintojeni mukaan melko luotettavat sääennusteet Kouvolaan 15 vuorokaudeksi.

Viikonpäivän nimeä klikkaamalla näkyviin tulee tarkempia tietoja: RealFeel-lämpötila, tuulen nopeus, tuulenpuuskien nopeus, UV-indeksin maksimi, ukkosen todennäköisyys, vesi- ja lumisateen määrä sekä sateen kesto tunteina, valoisan ajan pituus, pimeän ajan pituus, auringon ja kuun nousuaika ja laskuaika sekä astronomisista tiedoista myös kosteusprosentti, näkyvyys, ilmanpaine, kastepiste, kuun vaiheet ja planeettojen näkyminen. RealFeel-lämpötila tarkoittaa sitä, miltä lämpötila tuntuu, kun esimerkiksi tuulen voimakkuus ja ilmankosteus otetaan huomioon.

Kouvolan sääennustesivulta voi myös vaihtaa paikkakuntaa kirjoittamalla "Your Local Forecast" -laatikkoon uuden kaupungin, esimerkiksi Helsinki, Oulu, Rovaniemi, Lahti, Lappeenranta, Rome, Athens, Paris tms.

Linkit AccuWeather-ennusteeseen sekä Ilmatieteen laitoksen, Forecan ja Kouvolan Sanomien Kouvolan paikallissääsivuille löydät biologian ja maantieteen wiki-sivulta.

Nyt testaamaan ja vertailemaan eri sääpalveluiden luotettavuutta!

Ei kommentteja: