perjantai 3. huhtikuuta 2009

500 000 vuotta vanha valokuva minusta!


Brittiläisellä avoimen yliopiston sivulla on leikkimielinen mahdollisuus tarkastella ihmisen evoluutiota. Kun palveluun lataa oman valokuvansa, näkee itsensä ihmisen evoluution eri vaiheissa: Homo heidelbergensis (500 000 vuotta sitten), Homo erectus (1,8 miljoonaa vuotta sitten), Homo habilis (2,2 miljoonaa vuotta sitten) ja Australopithecus afarensis (3,7 miljoonaa vuotta sitten).

Kuvia ei näytetä julkisesti, mutta esimerkiksi ystävälle voi lähettää nettisoitteen, jossa oma kuva näkyy. Tästä linkistä näette minut Homo heidelbergensis -vaiheessa 500 000 vuotta sitten (kuva myös tämän blogipostauksen alussa). Jos haluatte nähdä minut vieläkin enemmän devoloituneena, valitkaa oikealta alhaalta haluamanne kehitysvaihe.

Hauskaa viikonloppua!

:-) Jari

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hauska toi kuva. Tulipa siitä hyvä mieli. Pitää varmaan kokeilla omallakin kuvalla.

Ake kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Jari Kolehmainen kirjoitti...

Mielestäni olen komeimmillani tuossa Homo heidelbergensis -vaiheessa. Juuri siksi lopetinkin devoloimiseni siihen vaiheeseen. Jos joku haluaa nähdä minussa enemmän roimaa alkumiehen voimaa, niin siitä vaan vapaasti devoloimaan minua enemmän...

Ake kirjoitti...

Moi!
Otinpa pois tuon kysymykseni, kun se saattoi johdattaa ajatukset ihan vikasuuntaan, vaikka oli vitsiksi tarkoitettu - Kuului siis ns. "puujalkaosastolle"

Jari Kolehmainen kirjoitti...

Moi Ake,

Ihan hyvä vitsihän tuo oli, turhaan poistit. Minulla taitaa siis olla puujalkahuumorintaju.

Hyvää viikonlopun jatkoa - ja nyt voinee toivottaa jo virallisestikin myös hyvää kevättä (ainakin Etelä-Suomessa terminen kevät jo alkanut, Helsingin Kaisaniemessä vuorokauden keskilämpötila ollut yli nollan tämän viikon alusta alkaen)!

;) Jari